Aug15
Onsdag 15. August, 2018
11:00 Andakt på Teletunet Omsorgshjem.
Pastor Jan A. Danielsen med flere deltar.
19:00 Teltmøte v/Bok & Blueshuset (fellesmøte)
Besøk av Trond Eriksen og Evangeliesenteret.

Aug16
Torsdag 16. August, 2018
19:00 Teltmøte v/Bok & Blueshuset (fellesmøte)
Inge Røysland taler. Salig Blanding synger og spiller.

Aug17
Fredag 17. August, 2018
19:00 Teltmøte v/Bok & Blueshuset (fellesmøte)
Inge Røysland taler. Ungdommens lovsangsteam.
22:00 Ungdomsmøte i teltet.

Aug18
Lørdag 18. August, 2018
19:00 Teltmøte v/Bok & Blueshuset (fellesmøte)
Inge Røysland taler. Maria Engebretsen m/team synger og spiller.
Aug19
Søndag 19. August, 2018
Pastor Jan A. Danielsen taler. Anne Gerd Juvang leder møtet. Lovsangsgruppa synger. Søndagsskole. Kirkekaffe.

KvinnemisjonAnn Solveig Simones, Marit Ljosland, Kjellaug Skogrand , Marit Myklebostad og Ingulf Diesen.
Annenhver tirsdag formiddag i oddetallsuker er det samling i Kjellerstua i Misjonskirken.

KvinnemisjonAstrid Diesen, Judith Friis Holland og Ann Solveig Simones.Navnet på gruppa forteller litt om hva det dreier seg om: Det er flest kvinner som samles (selv om det presisieres av det nå også er åpent for menn), og det handler om misjon.

Kvinnemisjonen har en lang tradisjon i Notodden Misjonsmenighet.  Mange av de eldre kvinnene har gått bort, og det er ikke så mange igjen. Men en trofast kjerne med Marit Ljosland i spissen holder stand. De lytter til en andakt, gjerne av pastoren, synger sammen, og  det viktigste av alt: de ber for misjonsprosjektene og samler inn penger til dem. Det settes også av tid til det sosiale og en god bevertning.

KvinnemisjonMarit Myklebostad er fast pianist. KvinnemisjonIngulf Diesen er trofast på Kvinnemisjonen, ofte som andaktsholder.