Des17
Søndag 17. Desember, 2017
Pastor Jan A. Danielsen taler. Ann Solveig Simones er møteleder. Ragnhild Bringsrud spiller piano. Søndagsskole. Kirkekaffe.

Des24
Søndag 24. Desember, 2017
15:30 Julaften i Heddal Misjonskirke
Vi deltar i familiegudstjenesten i Heddal Misjonskirke.

Des25
Mandag 25. Desember, 2017
11:00 Høytidsgudstjenste
Pastor Jan A. Danielsen taler. Kjersti Underdal er møteleder. Margrethe Skogrand synger. Marta Hogstad Friis spiller piano. Kirkekaffe.

Des28
Torsdag 28. Desember, 2017
17:00 Juletrefest

Des31
Søndag 31. Desember, 2017

Jan7
Søndag 7. Januar, 2018
Pastor Jan A. Danielsen taler. Carl-Magnus Nystad er møteleder. Ragnhild Bringsrud spiller piano. Søndagsskole. Nattverd. Kirkekaffe.
Jan14
Søndag 14. Januar, 2018
vi får besøk av generalsekretær for Misjonskirken Norge, Øyvind Haraldseid.

KvinnemisjonAnn Solveig Simones, Marit Ljosland, Kjellaug Skogrand , Marit Myklebostad og Ingulf Diesen.
Annenhver tirsdag formiddag i oddetallsuker er det samling i Kjellerstua i Misjonskirken.

KvinnemisjonAstrid Diesen, Judith Friis Holland og Ann Solveig Simones.Navnet på gruppa forteller litt om hva det dreier seg om: Det er flest kvinner som samles (selv om det presisieres av det nå også er åpent for menn), og det handler om misjon.

Kvinnemisjonen har en lang tradisjon i Notodden Misjonsmenighet.  Mange av de eldre kvinnene har gått bort, og det er ikke så mange igjen. Men en trofast kjerne med Marit Ljosland i spissen holder stand. De lytter til en andakt, gjerne av pastoren, synger sammen, og  det viktigste av alt: de ber for misjonsprosjektene og samler inn penger til dem. Det settes også av tid til det sosiale og en god bevertning.

KvinnemisjonMarit Myklebostad er fast pianist. KvinnemisjonIngulf Diesen er trofast på Kvinnemisjonen, ofte som andaktsholder.