Des17
Søndag 17. Desember, 2017
Pastor Jan A. Danielsen taler. Ann Solveig Simones er møteleder. Ragnhild Bringsrud spiller piano. Søndagsskole. Kirkekaffe.

Des24
Søndag 24. Desember, 2017
15:30 Julaften i Heddal Misjonskirke
Vi deltar i familiegudstjenesten i Heddal Misjonskirke.

Des25
Mandag 25. Desember, 2017
11:00 Høytidsgudstjenste
Pastor Jan A. Danielsen taler. Kjersti Underdal er møteleder. Margrethe Skogrand synger. Marta Hogstad Friis spiller piano. Kirkekaffe.

Des28
Torsdag 28. Desember, 2017
17:00 Juletrefest

Des31
Søndag 31. Desember, 2017

Jan7
Søndag 7. Januar, 2018
Pastor Jan A. Danielsen taler. Carl-Magnus Nystad er møteleder. Ragnhild Bringsrud spiller piano. Søndagsskole. Nattverd. Kirkekaffe.
Jan14
Søndag 14. Januar, 2018
vi får besøk av generalsekretær for Misjonskirken Norge, Øyvind Haraldseid.

Medlemskriterier
Menigheten er åpen for alle mennesker

• som ved troen på den treenige Gud har tatt i mot frelsen i Jesus Kristus.
  • som ønsker å leve etter Guds ord.
  • som ønsker å dele fellesskap og ansvar sammen.

Medlemsopptakelse

• Den som ønsker medlemskap, sender søknad om dette til menighetens lederskap.
  • Menighetens lederskap skal gi søkeren kjennskap til menighetens statutter og prinsipper, og gjennom personlig samtale gjøre seg kjent med søkeren.
  • Menighetens lederskap behandler søknaden. Ved godkjenning av søknaden opptas vedkommende som medlem i medlemsmøte eller et offentlig møte.

Opphør av medlemskap

• Den som ønsker å melde seg ut av menigheten sender skriftlig melding til menighetens lederskap
  • Et medlem som aktivt motarbeider menighetens formål og prinsipper, og som ikke retter seg etter gjentatte oppfordringer fra menighetens lederskap, kan fratas sitt medlemskap. Avgjørelsen fattes av lederskapet, men kan etter anmodning fra det aktuelle medlem bringes inn for medlemsmøte til endelig avgjørelse.

Medlemskap i det registrerte trossamfunnet
Før den som søker kan tas opp som medlem av trossamfunnet må det:

• enten foreligge skriftlig utmelding fra annet trossamfunn
  • eller godtgjøres at den som søker ikke er medlem i annet trossamfunn

Den som ønsker å melde seg ut av trossamfunnet må sende skriftlig utmeldelse til den registrerte forstander.

Søknadsskjema finnes her!