Jun18
Tirsdag 18. Juni, 2019
17:00 Fellesskapskveld
Vi starter med å spise sammen, - en enkel varmrett. I løpet av disse kveldene leser vi og går gjennom Bibelen. Pastor Jan A. Danielsen underviser/leder samlingen. Ta med Bibel!

Jun23
Søndag 23. Juni, 2019
16:00 St. Hansfeiring
Menighetens St. Hansfeiring blir hos familien Lunde, Tinnesgata 66. Se mer under Aktuelt.

Jun30
Søndag 30. Juni, 2019
11:00 Gudstjeneste
Pastor Jan A. Danielsen taler, synger og spiller. Hilde Danielsen leder. Ragnhild Bringsrud spiller. Kirkekaffe.

Jul7
Søndag 7. Juli, 2019
11:00 Sommersamling
Ragnfrid Røise og Inger Marie Heldal leder samlingen. Delemøte. Sang og musikk. Nattverd. Kirkekaffe.

Jul14
Søndag 14. Juli, 2019
00:00 Ikke møte i Misjonskirken
Vi deltar på Misjonskirken Norges sommerfestival "Liv&Vekst" i Stavern.

Jul21
Søndag 21. Juli, 2019
11:00 Sommersamling
Sommersamling. Ann Solveig Simones leder. Delemøte. Sang og musikk. Ragnhild Bringsrud spiller.
Jul28
Søndag 28. Juli, 2019
11:00 Sommersamling.
Ella, Anna og Carl-Magnus leder møtet. Delemøte. Sang og musikk.

KvinnemisjonAnn Solveig Simones, Marit Ljosland, Kjellaug Skogrand , Marit Myklebostad og Ingulf Diesen.
Annenhver tirsdag formiddag i oddetallsuker er det samling i Kjellerstua i Misjonskirken.

KvinnemisjonAstrid Diesen, Judith Friis Holland og Ann Solveig Simones.Navnet på gruppa forteller litt om hva det dreier seg om: Det er flest kvinner som samles (selv om det presisieres av det nå også er åpent for menn), og det handler om misjon.

Kvinnemisjonen har en lang tradisjon i Notodden Misjonsmenighet.  Mange av de eldre kvinnene har gått bort, og det er ikke så mange igjen. Men en trofast kjerne med Marit Ljosland i spissen holder stand. De lytter til en andakt, gjerne av pastoren, synger sammen, og  det viktigste av alt: de ber for misjonsprosjektene og samler inn penger til dem. Det settes også av tid til det sosiale og en god bevertning.

KvinnemisjonMarit Myklebostad er fast pianist. KvinnemisjonIngulf Diesen er trofast på Kvinnemisjonen, ofte som andaktsholder.