Des16
Søndag 16. Desember, 2018
Pastor Jan A. Danielsen taler. Carl-Magnus Nystad er møteleder. Lovsangsgruppa synger og spiller. Søndagsskole. Kirkekaffe.

Des18
Tirsdag 18. Desember, 2018
10:00 Menighetens bønnedag.
Misjonskirken er åpen for bønn og stillhet hver tirsdag fra kl. 10 til kl. 14. Kl. 11.00-11.45: Felles samling. Kl. 13.30 - 14.00: Takksigelse. Kontaktpersoner: Pastor Jan A. Danielsen: tlf.: 936 79 408 og Ann Solveig Simones, tlf.: 916 95 150.

Des24
Mandag 24. Desember, 2018
15:30 Julaften i Heddal Misjonskirke.
Julaften er vi velkomne til å være med på familiegudstjenesten i Heddal Misjonskirke.

Des25
Tirsdag 25. Desember, 2018
11:00 Første juledags-gudstjeneste
Pastor Jan A. Danielsen taler. Ann Solveig Simones er møteleder. Minikoret synger. Ragnhild Bringsrud spiller piano. Kirkekaffe.

Jan6
Søndag 6. Januar, 2019
17:00 Juletrefest for store og små!
Hilde og Jan Danielsen leder og holder andakt. Gang rundt juletreet. Bevertning. Poser til barna. Alle velkommen!

Jan8
Tirsdag 8. Januar, 2019
18:00 Tweens
Skøyter. Benjamin og Carl-Magnus. Oppmøte i Misjonskirken.
Jan13
Søndag 13. Januar, 2019
Pastor Jan A. Danielsen taler. Kjersti Underdal er møteleder. Lovsangsgruppa synger og spiller. Søndagsskole. Kirkekaffe.

KvinnemisjonAnn Solveig Simones, Marit Ljosland, Kjellaug Skogrand , Marit Myklebostad og Ingulf Diesen.
Annenhver tirsdag formiddag i oddetallsuker er det samling i Kjellerstua i Misjonskirken.

KvinnemisjonAstrid Diesen, Judith Friis Holland og Ann Solveig Simones.Navnet på gruppa forteller litt om hva det dreier seg om: Det er flest kvinner som samles (selv om det presisieres av det nå også er åpent for menn), og det handler om misjon.

Kvinnemisjonen har en lang tradisjon i Notodden Misjonsmenighet.  Mange av de eldre kvinnene har gått bort, og det er ikke så mange igjen. Men en trofast kjerne med Marit Ljosland i spissen holder stand. De lytter til en andakt, gjerne av pastoren, synger sammen, og  det viktigste av alt: de ber for misjonsprosjektene og samler inn penger til dem. Det settes også av tid til det sosiale og en god bevertning.

KvinnemisjonMarit Myklebostad er fast pianist. KvinnemisjonIngulf Diesen er trofast på Kvinnemisjonen, ofte som andaktsholder.