Aug9
Søndag 9. august, 2020
11:00 Sommersamling
Peter Karlsen, Carl-Magnus Nystad, Benjamin Karlsen og Thomas Lunde.

Aug16
Søndag 16. august, 2020
Pastor Jan A. Danielsen taler. Thomas Lunde er møteleder. Lovsangsgruppa synger og spiller. Nattverd. Søndagsskole.

Aug23
Søndag 23. august, 2020
Pastor Jan A. Danielsen taler. Kjersti Underdal er møteleder. Minikoret synger. Søndagsskole.

Aug25
Tirsdag 25. august, 2020
17:00 Fellesskapskveld

Aug29
Lørdag 29. august, 2020
11:00 Konfirmasjonsgudstjeneste. Merk dagen: LØRDAG!
Pastor Jan A. Danielsen taler. Minikoret synger.

Aug30
Søndag 30. august, 2020
00:00 Ikke møte i Misjonskirken pga konfirmasjonsgudstjeneste i går.
Sep1
Tirsdag 1. september, 2020
19:00 Styremøte

KvinnemisjonAnn Solveig Simones, Marit Ljosland, Kjellaug Skogrand , Marit Myklebostad og Ingulf Diesen.
Annenhver tirsdag formiddag i oddetallsuker er det samling i Kjellerstua i Misjonskirken.

KvinnemisjonAstrid Diesen, Judith Friis Holland og Ann Solveig Simones.Navnet på gruppa forteller litt om hva det dreier seg om: Det er flest kvinner som samles (selv om det presisieres av det nå også er åpent for menn), og det handler om misjon.

Kvinnemisjonen har en lang tradisjon i Notodden Misjonsmenighet.  Mange av de eldre kvinnene har gått bort, og det er ikke så mange igjen. Men en trofast kjerne med Marit Ljosland i spissen holder stand. De lytter til en andakt, gjerne av pastoren, synger sammen, og  det viktigste av alt: de ber for misjonsprosjektene og samler inn penger til dem. Det settes også av tid til det sosiale og en god bevertning.

KvinnemisjonMarit Myklebostad er fast pianist. KvinnemisjonIngulf Diesen er trofast på Kvinnemisjonen, ofte som andaktsholder.