Des16
Søndag 16. Desember, 2018
Pastor Jan A. Danielsen taler. Carl-Magnus Nystad er møteleder. Lovsangsgruppa synger og spiller. Søndagsskole. Kirkekaffe.

Des18
Tirsdag 18. Desember, 2018
10:00 Menighetens bønnedag.
Misjonskirken er åpen for bønn og stillhet hver tirsdag fra kl. 10 til kl. 14. Kl. 11.00-11.45: Felles samling. Kl. 13.30 - 14.00: Takksigelse. Kontaktpersoner: Pastor Jan A. Danielsen: tlf.: 936 79 408 og Ann Solveig Simones, tlf.: 916 95 150.

Des24
Mandag 24. Desember, 2018
15:30 Julaften i Heddal Misjonskirke.
Julaften er vi velkomne til å være med på familiegudstjenesten i Heddal Misjonskirke.

Des25
Tirsdag 25. Desember, 2018
11:00 Første juledags-gudstjeneste
Pastor Jan A. Danielsen taler. Ann Solveig Simones er møteleder. Minikoret synger. Ragnhild Bringsrud spiller piano. Kirkekaffe.

Jan6
Søndag 6. Januar, 2019
17:00 Juletrefest for store og små!
Hilde og Jan Danielsen leder og holder andakt. Gang rundt juletreet. Bevertning. Poser til barna. Alle velkommen!

Jan8
Tirsdag 8. Januar, 2019
18:00 Tweens
Skøyter. Benjamin og Carl-Magnus. Oppmøte i Misjonskirken.
Jan13
Søndag 13. Januar, 2019
Pastor Jan A. Danielsen taler. Kjersti Underdal er møteleder. Lovsangsgruppa synger og spiller. Søndagsskole. Kirkekaffe.

Medlemskriterier
Menigheten er åpen for alle mennesker

• som ved troen på den treenige Gud har tatt i mot frelsen i Jesus Kristus.
  • som ønsker å leve etter Guds ord.
  • som ønsker å dele fellesskap og ansvar sammen.

Medlemsopptakelse

• Den som ønsker medlemskap, sender søknad om dette til menighetens lederskap.
  • Menighetens lederskap skal gi søkeren kjennskap til menighetens statutter og prinsipper, og gjennom personlig samtale gjøre seg kjent med søkeren.
  • Menighetens lederskap behandler søknaden. Ved godkjenning av søknaden opptas vedkommende som medlem i medlemsmøte eller et offentlig møte.

Opphør av medlemskap

• Den som ønsker å melde seg ut av menigheten sender skriftlig melding til menighetens lederskap
  • Et medlem som aktivt motarbeider menighetens formål og prinsipper, og som ikke retter seg etter gjentatte oppfordringer fra menighetens lederskap, kan fratas sitt medlemskap. Avgjørelsen fattes av lederskapet, men kan etter anmodning fra det aktuelle medlem bringes inn for medlemsmøte til endelig avgjørelse.

Medlemskap i det registrerte trossamfunnet
Før den som søker kan tas opp som medlem av trossamfunnet må det:

• enten foreligge skriftlig utmelding fra annet trossamfunn
  • eller godtgjøres at den som søker ikke er medlem i annet trossamfunn

Den som ønsker å melde seg ut av trossamfunnet må sende skriftlig utmeldelse til den registrerte forstander.

Søknadsskjema finnes her!