Aug23
20:00 Krona - Hydranten

Aug25
Søndag 25. August, 2019
Pastor Jan A. Danielsen taler. Carl-Magnus Nystad er møteleder. Minikoret synger. Anne Gerd Juvang spiller. Søndagsskole. Kirkekaffe.

Aug27
Tirsdag 27. August, 2019
10:00 Menighetens bønnedag
Misjonskirken er åpen for bønn og stillhet hver tirsdag kl. 10-14. Kl. 10:00 - 10.45: Fellesbønn. Kl. 13.30 14.00: Takksigelse. Kontaktpersoner: Pastor Jan A. Danielsen, tlf.: 93679408 og Ann Solveig Simones, tlf.: 91695150.
17:00 Fellesskapskveld
Vi starter med å spise sammen, - en enkel varmmat. I løpet av disse kveldene leser vi og går gjennom Bibelen sammen. Pastor Jan A. Danielsen underviser/leder samlingen. Ta med Bibel!
18:00 Tweens
Gladkollhola. Benjamin & Carl-Magnus. Møt opp på toppen av Skogenfeltet v/jernbanen.

Aug31
Lørdag 31. August, 2019
1 dag Bønnedøgn i Misjonskirken.
Det blir satt opp en timeliste du kan melde deg på til bønn slik at hele døgnet er dekket med bønn i Misjonskirken.
Sep1
Søndag 1. September, 2019
Pastor Jan A. Danielsen taler. Ann Solveig Simones er møteleder. Randi Brattetveit synger og spiller. Søndagsskole. Nattverd. Kirkekaffe.

Medlemskriterier
Menigheten er åpen for alle mennesker

• som ved troen på den treenige Gud har tatt i mot frelsen i Jesus Kristus.
  • som ønsker å leve etter Guds ord.
  • som ønsker å dele fellesskap og ansvar sammen.

Medlemsopptakelse

• Den som ønsker medlemskap, sender søknad om dette til menighetens lederskap.
  • Menighetens lederskap skal gi søkeren kjennskap til menighetens statutter og prinsipper, og gjennom personlig samtale gjøre seg kjent med søkeren.
  • Menighetens lederskap behandler søknaden. Ved godkjenning av søknaden opptas vedkommende som medlem i medlemsmøte eller et offentlig møte.

Opphør av medlemskap

• Den som ønsker å melde seg ut av menigheten sender skriftlig melding til menighetens lederskap
  • Et medlem som aktivt motarbeider menighetens formål og prinsipper, og som ikke retter seg etter gjentatte oppfordringer fra menighetens lederskap, kan fratas sitt medlemskap. Avgjørelsen fattes av lederskapet, men kan etter anmodning fra det aktuelle medlem bringes inn for medlemsmøte til endelig avgjørelse.

Medlemskap i det registrerte trossamfunnet
Før den som søker kan tas opp som medlem av trossamfunnet må det:

• enten foreligge skriftlig utmelding fra annet trossamfunn
  • eller godtgjøres at den som søker ikke er medlem i annet trossamfunn

Den som ønsker å melde seg ut av trossamfunnet må sende skriftlig utmeldelse til den registrerte forstander.

Søknadsskjema finnes her!