Jun18
Tirsdag 18. Juni, 2019
17:00 Fellesskapskveld
Vi starter med å spise sammen, - en enkel varmrett. I løpet av disse kveldene leser vi og går gjennom Bibelen. Pastor Jan A. Danielsen underviser/leder samlingen. Ta med Bibel!

Jun23
Søndag 23. Juni, 2019
16:00 St. Hansfeiring
Menighetens St. Hansfeiring blir hos familien Lunde, Tinnesgata 66. Se mer under Aktuelt.

Jun30
Søndag 30. Juni, 2019
11:00 Gudstjeneste
Pastor Jan A. Danielsen taler, synger og spiller. Hilde Danielsen leder. Ragnhild Bringsrud spiller. Kirkekaffe.

Jul7
Søndag 7. Juli, 2019
11:00 Sommersamling
Ragnfrid Røise og Inger Marie Heldal leder samlingen. Delemøte. Sang og musikk. Nattverd. Kirkekaffe.

Jul14
Søndag 14. Juli, 2019
00:00 Ikke møte i Misjonskirken
Vi deltar på Misjonskirken Norges sommerfestival "Liv&Vekst" i Stavern.

Jul21
Søndag 21. Juli, 2019
11:00 Sommersamling
Sommersamling. Ann Solveig Simones leder. Delemøte. Sang og musikk. Ragnhild Bringsrud spiller.
Jul28
Søndag 28. Juli, 2019
11:00 Sommersamling.
Ella, Anna og Carl-Magnus leder møtet. Delemøte. Sang og musikk.

Medlemskriterier
Menigheten er åpen for alle mennesker

• som ved troen på den treenige Gud har tatt i mot frelsen i Jesus Kristus.
  • som ønsker å leve etter Guds ord.
  • som ønsker å dele fellesskap og ansvar sammen.

Medlemsopptakelse

• Den som ønsker medlemskap, sender søknad om dette til menighetens lederskap.
  • Menighetens lederskap skal gi søkeren kjennskap til menighetens statutter og prinsipper, og gjennom personlig samtale gjøre seg kjent med søkeren.
  • Menighetens lederskap behandler søknaden. Ved godkjenning av søknaden opptas vedkommende som medlem i medlemsmøte eller et offentlig møte.

Opphør av medlemskap

• Den som ønsker å melde seg ut av menigheten sender skriftlig melding til menighetens lederskap
  • Et medlem som aktivt motarbeider menighetens formål og prinsipper, og som ikke retter seg etter gjentatte oppfordringer fra menighetens lederskap, kan fratas sitt medlemskap. Avgjørelsen fattes av lederskapet, men kan etter anmodning fra det aktuelle medlem bringes inn for medlemsmøte til endelig avgjørelse.

Medlemskap i det registrerte trossamfunnet
Før den som søker kan tas opp som medlem av trossamfunnet må det:

• enten foreligge skriftlig utmelding fra annet trossamfunn
  • eller godtgjøres at den som søker ikke er medlem i annet trossamfunn

Den som ønsker å melde seg ut av trossamfunnet må sende skriftlig utmeldelse til den registrerte forstander.