Feb21

Feb23
Søndag 23. Februar, 2020
11:00 Gudstjeneste og Søndagsskolen Sprell levende
Pastor Jan A. Danielsen taler. Anna Nystad er møteleder. Minikoret synger. Søndagsskole. Kirkekaffe.

Feb25
Tirsdag 25. Februar, 2020
10:00 Menighetens bønnedag
Misjonskirken er åpen for bønn og stillhet hver tirsdag kl. 10 - 14. Kl. 10.00 - 10.45: Fellesbønn. KL. 13.30 - 14.00: Takksigelse. Kontaktpersoner: pastor Jan A. Danielsen, tlf.: 93679408 og Ann Solveig Simones, tlf.: 91695150
19:00 Menighetens årsmøte
Vanlige årsmøtesaker.

Feb26
Onsdag 26. Februar, 2020
11:00 Andakt på Teletunet Omsorgsenter
Pastor Jan A. Danielsen med flere.
18:00 Youth Unite Fritid på Krona
For tenåringer (8. kl. til VGS)
Feb28
Fredag 28. Februar, 2020
20:00 Krona Hydranten

Medlemskriterier
Menigheten er åpen for alle mennesker

• som ved troen på den treenige Gud har tatt i mot frelsen i Jesus Kristus.
  • som ønsker å leve etter Guds ord.
  • som ønsker å dele fellesskap og ansvar sammen.

Medlemsopptakelse

• Den som ønsker medlemskap, sender søknad om dette til menighetens lederskap.
  • Menighetens lederskap skal gi søkeren kjennskap til menighetens statutter og prinsipper, og gjennom personlig samtale gjøre seg kjent med søkeren.
  • Menighetens lederskap behandler søknaden. Ved godkjenning av søknaden opptas vedkommende som medlem i medlemsmøte eller et offentlig møte.

Opphør av medlemskap

• Den som ønsker å melde seg ut av menigheten sender skriftlig melding til menighetens lederskap
  • Et medlem som aktivt motarbeider menighetens formål og prinsipper, og som ikke retter seg etter gjentatte oppfordringer fra menighetens lederskap, kan fratas sitt medlemskap. Avgjørelsen fattes av lederskapet, men kan etter anmodning fra det aktuelle medlem bringes inn for medlemsmøte til endelig avgjørelse.

Medlemskap i det registrerte trossamfunnet
Før den som søker kan tas opp som medlem av trossamfunnet må det:

• enten foreligge skriftlig utmelding fra annet trossamfunn
  • eller godtgjøres at den som søker ikke er medlem i annet trossamfunn

Den som ønsker å melde seg ut av trossamfunnet må sende skriftlig utmeldelse til den registrerte forstander.