Des16
Søndag 16. Desember, 2018
Pastor Jan A. Danielsen taler. Carl-Magnus Nystad er møteleder. Lovsangsgruppa synger og spiller. Søndagsskole. Kirkekaffe.

Des18
Tirsdag 18. Desember, 2018
10:00 Menighetens bønnedag.
Misjonskirken er åpen for bønn og stillhet hver tirsdag fra kl. 10 til kl. 14. Kl. 11.00-11.45: Felles samling. Kl. 13.30 - 14.00: Takksigelse. Kontaktpersoner: Pastor Jan A. Danielsen: tlf.: 936 79 408 og Ann Solveig Simones, tlf.: 916 95 150.

Des24
Mandag 24. Desember, 2018
15:30 Julaften i Heddal Misjonskirke.
Julaften er vi velkomne til å være med på familiegudstjenesten i Heddal Misjonskirke.

Des25
Tirsdag 25. Desember, 2018
11:00 Første juledags-gudstjeneste
Pastor Jan A. Danielsen taler. Ann Solveig Simones er møteleder. Minikoret synger. Ragnhild Bringsrud spiller piano. Kirkekaffe.

Jan6
Søndag 6. Januar, 2019
17:00 Juletrefest for store og små!
Hilde og Jan Danielsen leder og holder andakt. Gang rundt juletreet. Bevertning. Poser til barna. Alle velkommen!

Jan8
Tirsdag 8. Januar, 2019
18:00 Tweens
Skøyter. Benjamin og Carl-Magnus. Oppmøte i Misjonskirken.
Jan13
Søndag 13. Januar, 2019
Pastor Jan A. Danielsen taler. Kjersti Underdal er møteleder. Lovsangsgruppa synger og spiller. Søndagsskole. Kirkekaffe.

5. september 1906 ble menigheten stiftet som den første frikirkelige menighet i Notodden. Det ble vedtatt å slutte seg til Det Norske Misjonsforbunds statutter.

Menigheten var tallrik og aktiv med mange forskjellige møter både på søndager og i uka.  Søndagskolen ble etablert i 1909; flere år med rundt 100 barn. Samme året ble ungdomsforening ”Klippen” startet, og like etter ”Yngres Aftenmisjon”; en forening for unge menn og kvinner, som skulle arbeide for (ytre)misjonens sak, i motsetning til ”Klippen” som arbeidet for byens og distriktets ungdommer.

Kvinnemisjon har alltid vært en aktiv del av menigheten – og ble faktisk etablert før menighetens innstiftelse!

Det som ellers preget menighetens virksomhet de første årene var skiftende tilholdssted, men 14.oktober 1924 kunne det nye Misjonshuset i Telegata innvies. Dette er fremdeles i bruk i dag, men har gjennomgått atskillige oppusninger og hensynsmessig tilretteleggelse.

Misjonskirken har vært med på å stifte to menigheter; Eben Ezer i Heddal og Sauherad Misjonsmenighet.

Opp gjennom tidene har det vært mye velsignelse, vekkelsestider, men også skiftende oppslutning, særlig i nyere tid. På 80 – 90 tallet hadde menigheten et godt både barne- og ungdomsarbeid med barnegospel, barneklubb, ungdomskor og ungdomsklubb, og ikke minst en storsatsing på team. Teamet, og ungdomskoret Diesel preger fortsatt mange ungdommer.

Misjonskirken har de siste årene hatt satsing på ungdoms/unge voksnes arbeid på felles basis i byen, og er i ferd med å igangsette ny søndagskole. Dette viser at mye av den iver og glød som pionerene de første årene var i besittelse av, også preger menigheten i dag.