Jun18
Tirsdag 18. Juni, 2019
17:00 Fellesskapskveld
Vi starter med å spise sammen, - en enkel varmrett. I løpet av disse kveldene leser vi og går gjennom Bibelen. Pastor Jan A. Danielsen underviser/leder samlingen. Ta med Bibel!

Jun23
Søndag 23. Juni, 2019
16:00 St. Hansfeiring
Menighetens St. Hansfeiring blir hos familien Lunde, Tinnesgata 66. Se mer under Aktuelt.

Jun30
Søndag 30. Juni, 2019
11:00 Gudstjeneste
Pastor Jan A. Danielsen taler, synger og spiller. Hilde Danielsen leder. Ragnhild Bringsrud spiller. Kirkekaffe.

Jul7
Søndag 7. Juli, 2019
11:00 Sommersamling
Ragnfrid Røise og Inger Marie Heldal leder samlingen. Delemøte. Sang og musikk. Nattverd. Kirkekaffe.

Jul14
Søndag 14. Juli, 2019
00:00 Ikke møte i Misjonskirken
Vi deltar på Misjonskirken Norges sommerfestival "Liv&Vekst" i Stavern.

Jul21
Søndag 21. Juli, 2019
11:00 Sommersamling
Sommersamling. Ann Solveig Simones leder. Delemøte. Sang og musikk. Ragnhild Bringsrud spiller.
Jul28
Søndag 28. Juli, 2019
11:00 Sommersamling.
Ella, Anna og Carl-Magnus leder møtet. Delemøte. Sang og musikk.

Menighetens formål

Menighetens formål er å virke for Guds rikes vekst og utbredelse innefor og utenfor vårt eget land.

Menigheten skal:

• Være en åpen og levende menighet som inkluderer alt Guds folk.
  • Arbeide for synlig enhet mellom kristne og lokale menigheter.
  • Arbeide for medmenneskers omvendelse.
  • Hjelpe barn og ungdom fram til et selvstendig og bevist liv i Kristus.
  • Utfordre og utruste menighetens medlemmer til å ta del i det evangeliserende, diakonale og disippelbyggende arbeidet.
  • Plante og vise omsorg for nye menigheter.
  • Påvirke lokalmiljøet positivt gjennom åndelig og sosialt arbeid.
  • Være delaktig i DNMs felles hjemme- og ytremisjonsarbeid.

Menighetens motto

Guds barns enhet og menneskers frelse.

Menighetens visjon

Mennesker som ærer Gud, gjør Jesus kjent og vokser i et åpent og levende menighetsfelleskap.

Menighetsprinsipper

• Bibelen er menighetens eneste rettesnor for tro, liv og lære.
  • Menigheten bygger på den apostoliske trosbekjennelse.
  • Menigheten er åpen for alle som ved troen på den treenige Gud, Faderen, Sønnen og Den Hellige Ånd, har tatt i mot frelsen i Kristus Jesus og ønsker å leve etter Guds ord.
  • Innen menigheten skal det råde full samvittighetsfrihet, med hensyn til dåp, nattverd og eventuelt medlemskap i annet evangelisk trossamfunn.
  • Alle medlemmer bør være døpt i den treenige Guds navn.
  • Menigheten praktiserer menighetsdemokrati, alle medlemmene har stemme-, forslags- og talerett.
  • Menigheten bygger på et kongregasjonalistisk menighetssyn.

Menighetens verdier

• Vi tror at bibelsk undervisning, inspirert av Den Hellige Ånd, er nødvendig for å forandre mennesker og menighet
  • Vi tror at Gud elsker alle mennesker, derfor skal også vi elske alle.
  • Vi tror at menigheten skal være aktuell for dagens mennesker, og holde fast ved den sanne lære
  • Vi tror at kristne mennesker skal være troverdige og sanne og ivre etter mer Kristuslikhet
  • Vi tror at menigheten skal være et enhetlig, kjærlighetsfullt felleskap, der vi helhjertet tjener hverandre med nådegaver og evner.
  • Vi tror at inspirerende gudstjenester og felleskap i små, livsnære grupper rundt Guds Ord er en viktig hjelp i livet